Meningen med livet.

Meningen med livet - the chiropractic way!

Kiropraktik har en distinkt åsikt om hälsa. Hälsa är mycket mer än bara hur du mår. Det har att göra med kroppens funktion och hur du kan använda den. Hälsa är ett tillstånd där du kan uttrycka 100% av ditt mänskliga potential, 100% av din mänskliga anda, 100% funktion i alla dina celler, vävnader och organ; hela tiden.

Det finns en medfödd intelligens (eng. innate intelligece), en som du inte behövt lära dig, i varje människa och i varje levande varelse. Den står för vår instinkt och intuition. Den står för att kontrollera kroppens alla funktioner på ett naturligt sätt. Den vet hur den ska anpassa sig i förhållande till förändringar i sin miljö, både inre och yttre. Det är den medfödda intelligensens förmåga att använda nervsystemet för att utrycka 100% funktion som ger dig hälsa och välmående. Detta är ‘the chiropractic meaning of life’.

Ett hälsosamtliv är när när den inbyggda intelligensen kan utrycka sig fullt ut i din kropp. Kvaliteten i ditt liv är direkt kopplat till ditt nervsystems förmåga att utrycka din medfödda intelligens, utan störande påverkan, inre eller yttre.

En kiropraktor tar bort störningar på ditt nervsystem, vilket ger dig möjligheten att utnyttja ditt fulla potential. Hur bra fungerar ditt nervsystem?

 

          Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår sida! (läs mer om vår policy)